Читаю книги

Karamba

Re: Читаю книги

Сообщение Karamba »

А я обожаю детективы и считаю А. Конан-Дойля лучший автором!!

MaxM07

Сообщение MaxM07 »

Слушать книги — отличная идея, особенно для тех, кто постоянно занят. Аудиокниги позволяют наслаждаться литературой во время поездок, работы по дому или даже тренировок. Это удобный способ пополнять знания и получать удовольствие от книг, не отвлекаясь от дел.

TanyaTM

Сообщение TanyaTM »

Теж обожнюю цього автора! Деякі із його романів інколи спосатку сплухала в електронному варіанті (по дорозі на роботу, це дуже зручний варіант), а потім уже на вихідних перечитувала живу надруковану книгу. Хорошо, що цей автор — представник класиків і його книги лекго знайти зараз у бібліотеці, на форумах із продажу б/у книг в інтернет-магазинах тощо.
Його історії захаплюють і постійно намагаєшся сама зрозуміти, хто ж винний у злочині :D 8-) ;) ;)

Berner

Сообщение Berner »

Не люблю слушать аудиокниги. Мне больше нравится именно читать и представлять все действия. Больше всего люблю фантастику и ужасы.

ryby
Контактная информация:

Сообщение ryby »

Якщо ви, як і я, не можете уявити свій день без книги, то цей пост для вас! Я обожнюю занурюватися у нові світи, знайомитися з цікавими персонажами і переживати разом із ними всі емоції. Якщо ви також шукаєте нові книги, ось кілька рекомендацій, а також можливість замовити ваші улюблені твори прямо зараз: https://naperelomi.com.ua

ChristopherAdams

Сообщение ChristopherAdams »

А я зараз Анжеліку перечитую.

Helm

Сообщение Helm »

Я вот люблю ужастики и триллеры, чтобы нервишки пощекотать. А вот вторая половинка моя любит романтику, всякие сопли-слюни.

Maslov

Сообщение Maslov »

Читаю книги в основном украинских писателей, на разную тематику и жанры, в основном нравятся стихи Тараса Шевченка

Lopead

Сообщение Lopead »

Повністю згоден! Аудіокниги – чудовий спосіб дізнаватися щось нове в дорозі чи під час справ. Яку книгу зараз слухаєш?

NataBuze

Сообщение NataBuze »

Замовляла підручники для дитини в https://knigoland.com.ua/shkolyaram-abituri-ntam , і залишилася дуже задоволена! Великий вибір, зручний сайт і швидка доставка – все на вищому рівні. Окремо хочу відзначити якість книг: гарний друк, міцний папір, чіткі ілюстрації. Дитина радіє новим навчальним матеріалам, а я спокійна, що вони відповідають шкільній програмі. Рекомендую цей магазин всім батькам!

Ответить