Читаю книги

bodyaalmaz

Re: Читаю книги

Сообщение bodyaalmaz »

из интересных книг могу посоветовать благоволительницы, очень запомнилась она мне, такое ощущение, что автор это все сам видел

Phlo

Сообщение Phlo »

Одна из последних прочтенных книга Мэттью Макконахи "Зеленый свет". Это очень необычная история жизни актера, которая вдохновляет и раскрывает Макконахи, как человека.. не только как актера. Здесь мы видим его реальным и настоящим.

Valeriya

Сообщение Valeriya »

А мне больше нравится книги фантастика и романы. Последнюю читала современного писатели Ульяны Соболевой "Пусть любить тебя будет сложно". Правда эта книга не фантастика. Но меня зацепила ужас как. Я еще не встречала писателей которые так ярко описывают каждое действие. Все рассказано в деталях. В общем меня зацепило. Может кто-то подобное читал. Подскажите что еще в таком формате почитать

Olla

Сообщение Olla »

Прямо сейчас ко мне едет книга Анны Топилиной "Люби без ілюзій" - о любви к себе, миру, мужчинам. Немножко феминистическая, немножко юморная.

Liliana

Сообщение Liliana »

Вечером всегда что-нибудь читаю. Сейчас это "Дремлющий демон Декстера".

lomka

Сообщение lomka »

Я ось нещодавно почтала читати книги онлайн українською https://ua-book.com/ ось на цьому сайті величезний вибір різних творів. Тут вам і сучасна література, історичні твори, фантастика, детективи та будь-який жанр можна знайти, зручно по розділах розділено та є відгуки від читачів

dkvosd

Сообщение dkvosd »

Чтение – любимые книги, любимые авторы, любимая литература. «Читатель проживает тысячи жизней в своей жизни. Человек, который никогда не читает, живет только один раз».

Yarik

Сообщение Yarik »

Частенько купую дитячу літературу на сайті книжкового магазину Книгарня "Є", бо там дуже великий вибір книг для дітей різного віку, статі та інтересів. Нещодавно купувала оповідання для дітей https://book-ye.com.ua/catalog/opovidannya-dlya-ditej/ тут, порадувало велике оновлення, з`явилися книги з патріотичною тематикою. Дітям дуже важливо з самого малку прищеплювати любов до книг, бо за їхньою допомогою можна а збільшити словниковий запас, розширити уяву, спонукати самому прийти до творчості. А Книгарня "Є" в цьому дуже допомагає.

Yuriy

Сообщение Yuriy »

Рекомендую всім, хто цікавиться духовними практиками та альтернативними поглядами на реальніст книги Карлоса Кастанеди .Карлос Кастанеда - видатний автор і антрополог, чиї книги здобули велику популярність за дослідження шаманізму та духовних практик. Однією з його найбільш впливових робіт є "Вчення Дона Хуана", яка розповідає про його навчання у мексиканського шамана Дона Хуана Матуса. Книга занурює читача у світ магії, дає змогу зрозуміти погляди і ритуали корінних народів, та пропонує глибокий аналіз альтернативних способів сприйняття реальності. Роботи Кастанеди захоплюють своєю глибиною та складністю, вони змушують переосмислити традиційні уявлення про світ. Рекомендую всім, однозначно

strikalo93

Сообщение strikalo93 »

Читання книг розширює кругозір, розвиває мислення і словниковий запас, допомагає розслабитися та зануритися у нові світи й ідеї.

Ответить