Як просувати товари в Інтернеті

Daddi

Re: Як просувати товари в Інтернеті

Сообщение Daddi »

У меня тоже с продажами в магазине совсем грустно, даже не знаю что и делать.

ploomGS

Сообщение ploomGS »

Ефективне просування товарів в інтернеті - ключ до успіху. Я б радив використовувати SEO, соціальні мережі та контент-маркетинг для залучення уваги та збільшення продажів

KharkivKievDnipro
Контактная информация:

Сообщение KharkivKievDnipro »

На ютьюбі є сотні ефективних порад з цього приводу - краще самову вникати в усі питання - тим паче на старті підприємницької діяльності.

Yaroslav123

Сообщение Yaroslav123 »

Особисто сам робив багато спроб щоб підвищити продажі на власному сайті. Після того як витратив багато часу і коштів, вирішив віддати цю справу професіоналу, який за невелику вартість налаштував мій сайт таким чином, що за пів року я вже вийшов на пасивний дохід, приділяючи при цьому 1-2 години часу на день.

gEROGIObERL

Сообщение gEROGIObERL »

Yess писал(а):
04 мар 2024, 23:17
Добрий день! Які існують способи ефективного просування товарів в Інтернеті? Чи можна зробити це самостійно, чи краще звернутися до спеціалізованих агентств?
Ефективне просування товарів в інтернеті можливе як самостійно, так і за допомогою агентств. Самостійні методи включають SEO-оптимізацію, контекстну рекламу, ведення блогу або сторінок в соціальних мережах. Якщо ж ви бажаєте скористатися досвідом професіоналів, спеціалізовані агентства зможуть надати комплексні рішення та стратегії для досягнення найкращих результатів.

evelinamazun

Сообщение evelinamazun »

Тут дивлячись які саме товари, зрозуіти де є ваша аудиторія, кого віку, на кого опиратись. Без спеціаліста тут не обійтись
Звісно треба підібрати пул площадок, де краще продавати, про соц мережі не забувати та користуватись допомогою інфлюенсерів

Konotop
Контактная информация:

Сообщение Konotop »

Якщо хочеш ефективно просувати товари в Інтернеті, найкраще поєднувати Google рекламу та SEO.
Google реклама допомагає швидко отримати клієнтів, бо твої товари одразу з'являються на перших позиціях пошуку. Ти платиш за кліки, тому можна контролювати бюджет і відразу бачити результати.
SEO (оптимізація сайту під пошукові системи) – це стратегія на довгострокову перспективу. Коли твій сайт оптимізований, він з'являється вище в пошуку без платної реклами. Це допомагає отримувати органічний трафік і заощаджувати на рекламі в майбутньому.
Обидва інструменти разом дають найкращий результат!

FighterAFU
Контактная информация:

Сообщение FighterAFU »

Просування товарів в Інтернеті може бути ефективним за допомогою кількох стратегій:

Соціальні мережі – Створіть профілі в Instagram, Facebook, TikTok або інших популярних платформах, публікуйте контент про ваші товари, використовуйте таргетовану рекламу.

SEO-оптимізація – Підвищте видимість вашого сайту в пошукових системах. Використовуйте ключові слова, поліпшіть швидкість завантаження сайту, створюйте унікальний контент.

Контекстна реклама – Реклама через Google Ads або інші мережі допоможе вам досягти вашої аудиторії за рахунок відповідних пошукових запитів.

Email-маркетинг – Збирайте базу контактів клієнтів і відправляйте їм новини про акції, нові надходження або спеціальні пропозиції.

Колаборації та інфлюенсери – Співпрацюйте з популярними блогерами або лідерами думок у вашій ніші, щоб привернути нових клієнтів через їх аудиторію.

Знижки та акції – Проведення акцій або розіграшів допоможе залучити більше потенційних клієнтів і збільшити продажі.

Поєднання цих методів допоможе побудувати ефективну стратегію просування товарів в Інтернеті.

lomanenkomarik

Сообщение lomanenkomarik »

Існує безліч способів просувати товари в інтернеті : реклама, дошки оголошень, маркетплейси, сайт. Якщо у вас сайт, то його варто рекламувати в гугл, фейсбук, інстаграм а також прокачати по сео

lvivskyi2000

Сообщение lvivskyi2000 »

Привіт, друзі!

Хочу поділитися своїм досвідом співпраці з компанією [url=https://wedex.com.ua/]Перейти на сайт Wedex[/url]. Коли я тільки почав свій бізнес, мій інтернет-магазин не приносив очікуваних результатів: трафік був низьким, а продажів майже не було.

Після консультації з Wedex я вирішив довіритися їхній експертизі. Ось що вони зробили для мене:

1. Аудит сайту: Виявили та усунули технічні помилки, які заважали видимості мого сайту.
2. Оптимізація ключових слів: Допомогли підібрати релевантні ключові слова для мого сегменту.
3. Оновлення контенту: Переписав описи товарів і створив корисні статті, що привело нових відвідувачів.

У результаті, я досяг зріст органічного трафіку на 150% і продажів на 80%! Це стало можливим завдяки професіоналізму команди Wedex.

Я постійно рекомендую їх усім, хто хоче розвивати свій бізнес. Якщо у вас є досвід роботи з ними або ви маєте запитання, діліться у коментарях!

Ответить