Re: Хочу сделать бизнес в инсте, нужет совет

admin
Администратор

Re: хочу сделать бизнес в инсте, нужет совет

Сообщение admin »

Привет. Хочу сделать интернет-магазин в инстаграме. Буду продавать чай, делать его сам и продавать. Подскажите стоит ли и вообще будет этот бизнес прибыльный, продаваемый. Не знаю

Tania
Контактная информация:

Сообщение Tania »

Привет. почему тольк в инстаграме? Чай пьют и любители фейсбука. Нужен ещё и сайт, который и будет продавать, то, что Вы сделаете.
Если не начнёте делать первые шаги, но всё останется, как есть.

MiSSka

Сообщение MiSSka »

Создание интернет-магазина в Instagram для продажи чая, который вы будете делать самостоятельно, может быть интересным бизнесом. Проведите исследование, чтобы определить, есть ли спрос на ваш вид чая и какие конкуренты уже работают в этой нише.Ваш чай должен представлять что-то уникальное и иметь высокое качество, чтобы привлечь внимание и удержать клиентов.Определите, кому будет предназначен ваш чай. Понимание потребностей и предпочтений вашей целевой аудитории поможет вам лучше настроить маркетинг и продвижение.

epter

Сообщение epter »

Да - сейчас реклама бизнеса очень актуально, сам ищу куда обратиться лучше всего.

lutskiymisha

Сообщение lutskiymisha »

Привіт! Запуск інтернет-магазину чаю на Інстаграмі може бути чудовою ідеєю, адже соціальні медіа — це потужний інструмент для просування продуктів, особливо коли йдеться про такі товари, як чай, які легко демонструвати через візуальний контент.

Перш ніж починати, рекомендую провести ринкове дослідження: з'ясувати попит на чай у вашій цільовій аудиторії, оцінити конкуренцію та визначити, які сорти чаю можуть бути найбільш популярними. Ви також могли б розглянути можливість створення унікальної торгової пропозиції, наприклад, ексклюзивні бленди чаю або еко-пакування.

Зверніть увагу на якість вашої продукції та способи її презентації в Інстаграмі. Яскраві, високоякісні фото та відео, а також регулярні пости про користь чаю, його походження та способи заварювання можуть привернути більше підписників і спонукати їх до покупки.

Щодо прибутковості, важливо ретельно спланувати ваші витрати на виробництво, пакування та маркетинг. Постарайтеся зрозуміти, скільки вам потрібно продати, щоб покрити витрати і почати отримувати прибуток. Зрештою, ваш успіх буде залежати від вашої здатності вирізнитися на ринку та залучити лояльних клієнтів.

Успіхів вам у цьому захоплюючому починанні!

romansvistakk

Сообщение romansvistakk »

хахахахах, какой фигней только люди не занимаются. Хотя если подойти с финансами и умом - возможно все получиться

reginamay

Сообщение reginamay »

Звичайно, такий бізнес може бути прибутковим, але важливо враховувати кілька моментів. Я сама колись продавала парфуми Royal Parfums через Інстаграм для додаткового заробітку, і можу сказати, що хоча це й складно, але реально. Потрібно правильно підійти до маркетингу та комунікацією з клієнтами. Я на початку теж переживала, чи буде продаж успішним, але з часом зрозуміла, що головне — це активність у соціальних мережах, привабливі фото та відео, відгуки задоволених клієнтів і звісно ж, якість продукції.

Щодо чаю — це дуже класна ідея! Особливо якщо ви робите чай самі, це додасть вашому продукту унікальності. Люди люблять купувати унікальні та авторські продукти, і якщо ви зможете створити "своє" ім’я на ринку, це приверне увагу. Однак треба буде багато працювати над брендом, дизайном, упаковкою та маркетингом.

homid
Контактная информация:

Сообщение homid »

Я вже давно веду свій успішний бізнес, і знаю, наскільки важливо вчасно реагувати на зміни на ринку. Для цього використовую Priceex — зручний сервіс моніторингу цін конкурентів https://priceex.io/ , який дозволяє швидко отримувати актуальні дані та приймати обґрунтовані рішення.

ol4ik222

Сообщение ol4ik222 »

Привет! Идея с чаем — отличная, особенно если у тебя уникальные смеси, красивая упаковка и хорошо оформленный профиль. В Instagram отлично продаются нишевые продукты, особенно если упор на натуральность и ручную работу. Главное — уделить внимание продвижению, обзорам и визуалу. По поводу прибыли — всё зависит от себестоимости, цен и умения привлекать аудиторию, но при правильном подходе это может быть очень прибыльно. Удачи!

poSITive

Сообщение poSITive »

homid писал(а):
> Я вже давно веду свій успішний бізнес, і знаю, наскільки важливо вчасно
> реагувати на зміни на ринку. Для цього використовую Priceex — зручний
> сервіс моніторингу цін конкурентів https://priceex.io/ , який дозволяє
> швидко отримувати актуальні дані та приймати обґрунтовані рішення.
Абсолютно згоден! Цінова аналітика — це основа для виживання в сучасному e-commerce.
Я окрім Priceex ще підключив собі інструмент для генерації AI-оглядів товарів — <a href="https://ai.startduck.com/">ai.startduck.com</a> . Він допомагає створювати релевантні описи під кожного клієнта, плюс покращує SEO на сайті.

Ответить