Як я заробив 614 ДУЛЯРІВ за менш ніж 4 тижні.

MykolaU6EX

Як я заробив 614 ДУЛЯРІВ за менш ніж 4 тижні.

Сообщение MykolaU6EX »

Як я потрапив у цей проєкт: особиста історія
Три місяці тому до мене звернувся товариш із Канади з проханням допомогти його братові створити гаманець на Binance та зареєструвати обліковий запис на платформі U6EX. Я вже понад чотири роки займаюсь трейдингом вручну та з використанням ботів Veles, мій середній дохід становить близько 5% на місяць. Так, це небагато, але стабільно, без зайвого ризику та стресу.

Спочатку я надавав допомогу безкоштовно, але згодом звертатися почали інші — двоє, потім ще кілька людей. І я зрозумів, що можу трохи підзаробити, не витрачаючи багато часу. Почав брати символічну плату — до $25 за повний супровід. Дехто каже: «Що там робити?» — все ж просто: зареєструвався, поповнив депозит — і все. Але це просто лише для людей 20–40 років, які вільно користуються інтернетом, а не для тих, хто бачить слово «криптовалюта» лише в новинах.

Згодом цей мій товариш сказав, що я йому дуже допоміг, і запропонував мені самому приєднатися. На моє прохання надати більше інформації, він відповів: «Я вже 7 місяців тут, заробив понад $3000, маю команду, статус агента 2 рівня, отримую щотижня $80 зарплати та додаткові бонуси». Я перепитав: «І все?» Він пояснив, що це інвестиційна платформа, яка щодня виплачує 1% від депозиту, а твоє завдання — 2–3 рази на день вставляти код для отримання прибутку. Якщо запросиш друга, ви обидва на три дні отримуєте подвоєння депозиту і реферальні бонуси (але це не обов’язково).

Спершу я поставився до цього з іронією. У студентські роки я вже бачив подібне — перегляд реклами, запрошення друзів тощо. Тому я відмовився. Але погоджувався допомагати його знайомим в Україні приєднуватися до платформи.

Все змінилося, коли я побачив у списку учасників свого кума. Він узяв $1000 у кредит і вклав їх у платформу, не маючи ані досвіду, ані чіткої інформації. Через місяць його двічі просили вивести зароблені кошти. На момент, коли я почав цікавитися глибше, він вже вивів $600, запросивши лише одного друга. Це мене зацікавило: чому платформа вимагає виведення прибутку?

Я почав шукати інформацію, але її майже не було. Після кількох невдалих спроб знайти кураторів в українській спільноті, я натрапив на сербську команду, яка вже понад 3 роки працює з цією платформою. Вони мені все пояснили.

Платформа збирає інвестиції для вкладень у великі фонди й компанії, де працюють професійні програмісти та великі капітали. Вони заробляють, впливаючи на ринок, а користувачі платформи отримують щоденну винагороду 1% від депозиту, плюс бонуси за залучення нових учасників.

Я почав активніше спостерігати та спілкуватись із тими, кому допомагав. І був вражений: майже всі вже відбили свої вкладення і працюють у плюс.

Після зважування всіх «за» і «проти» я приєднався до платформи 19.04.2025 з інвестицією $1506. Станом на 06.05.2025 мій дохід склав $614 (скріншот додам нижче).

Три дні тому я приєднав до платформи свого батька — ветерана війни. Він вклав $1000, отримав $45 бонусу за реєстрацію, я — $60. Обом нам було нараховано додатковий бонус на депозит — $1000 на 3 дні. Тобто дохід нараховувався вже з $2000 (для нього) та $3000 (для мене). За ці три дні я заробив майже $300, він — $152. Після завершення акції бонусна $1000 була вилучена (усі деталі — на скріншотах).

Ця платформа вже сьогодні дає пасивний дохід близько 30% на місяць — навіть без запрошення нових учасників. А з реферальною системою дохід зростає в геометричній прогресії.

Для новачків передбачене навчання, після проходження якого ви отримаєте бонус до $20. Мінімальна інвестиція — від $500 до $1000. Я зайшов із $1500, завдяки потужній підтримці команди. Наразі розвиваю власну команду.

Крім того, я домовився про можливість тестового входу без вкладень: платформа надає $500 на 3–5 днів для торгівлі. Ви зможете заробити близько $30 без власних інвестицій. Ця акція одноразова і буде доступна лише для двох військових, яким зараз дійсно потрібна фінансова підтримка.

А ще ті, хто доєднається, можуть забрати свої кошти протягом 5 днів без суми доходу, якщо ви переживаєте за свої вкладення.

Інформація з навчання про бонуси та зарплату агента
Бонус за рекомендацію (надається платформою U6):

Інвестуйте $500: новачки отримають бонус $20, а реферали — $30.

Інвестуйте $1000: новий учасник отримає бонус $45, а реферер — $60.

Інвестуйте $1500: новий учасник отримає бонус $65, а реферер — $95.

Винагороди торгового сигналу + рівна сума спонсорства (надається WW Group):

Нові учасники та рекомендувачі отримуватимуть торговий сигнал щовечора о 20:00 протягом 5 днів.

Наприклад: новий учасник інвестує $1000, WW Group спонсорує додаткові $1000 і використовує їх протягом 3 днів.

Нагороди за навчання нових учасників (торговельні сигнали 5+2):

Нові учасники, які беруть участь у 5-денному тренінгу, можуть отримати до 7 винагород за торговельні сигнали.

Бонус за просування агента + тижнева зарплата агента (зарплата виплачується щонеділі):

LV1 бонус $50 (тижнева зарплата $20).

LV2 бонус $200 (тижнева зарплата $80).

LV3 бонус $700 (тижнева зарплата $180).

LV4 бонус $1500 (тижнева зарплата $500).

LV5 бонус $10,000 (тижнева зарплата $1200).

LV6 бонус $30,000 (тижнева зарплата $2500).

LV7 бонус $100,000 (тижнева зарплата $6000).

Агенти вище LV2 додадуть один торговий сигнал на день (18:30 щодня):

Після підвищення до агента LV2 у вашій команді буде принаймні 25 осіб, ви отримуватимете додаткові винагороди понад $1000 та місячну базову зарплату агента $320. Навчіть активних членів команди стати агентами LV, продовжуйте надавати імпульс розвитку вашої команди та переходьте до агентів вищого рівня. (Переваги, які ви отримуєте від наполегливої роботи над створенням команди протягом одного року, більші, ніж переваги, які ви отримуєте від традиційної роботи протягом 10 років).

Додаткові скріни будуть внизу. Кому цікаво — пишіть свої контактні дані від Telegram (@nikname), і я зв’яжусь з вами та розповім усе, що вас цікавить.

Ответить