Уход за лицом

epter

Уход за лицом

Сообщение epter »

Какие основные шаги в уходе за кожей лица вы бы порекомендовали для достижения здорового и сияющего вида? Какие продукты или ингредиенты следует предпочесть для эффективного увлажнения и очищения?

middlenameelza

Re: Уход за лицом

Сообщение middlenameelza »

Мне нравится уход от renew и christina. Комбинирую эти средства, но всю линейку подбирала косметолог по моему типу кожи и запросу, чего я хочу достичь. Конечно полный комплекс занимает не 5 минут утром, но оно того стоит. Если пошагово, то гель для умывания, гель-скатка, тоник, пилинг (раз в неделю), маска (1 раз + 1 раз закрыть пилинг) и дневной крем.

strikalo93

Сообщение strikalo93 »

Регулярно очищуйте шкіру, зволожуйте її, використовуйте сонцезахисний крем, обирайте засоби відповідно до типу шкіри та харчуйтеся збалансовано.

AliaMatvienko

Сообщение AliaMatvienko »

влітку SPF обов'язково

DeMarkiz

Сообщение DeMarkiz »

Воду пити і підібрати крем по типу шкіри

Katerina

Сообщение Katerina »

epter писал(а):
> Какие основные шаги в уходе за кожей лица вы бы порекомендовали для
> достижения здорового и сияющего вида? Какие продукты или ингредиенты
> следует предпочесть для эффективного увлажнения и очищения?

оп-10 продуктов для здоровья кожи, которые помогут сохранить ее увлажненной, сияющей, молодой без дорогостоящих кремов и визитов к косметологу.
Морепродукты
Орехи
Оливковое масло
Творог жирностью до 5%
Зелень
Чеснок
Мясо и печень
Брокколи

Dadario

Сообщение Dadario »

Я косметику по уходу за лицом покупаю в магазине "Ева". Там отличный ассортимент, часто есть хорошие акционные предложения.

Lizamay

Сообщение Lizamay »

Начните домашний уход за кожей с предварительного очищения лица мицеллярной жидкостью. Утром просто очистите лицо от излишков кожного сала, мелких загрязнений и пота. Все, что вам нужно сделать, это смыть водой и использовать тоник.

clarkemiliya7

Сообщение clarkemiliya7 »

Призма - медичний центр естетичної косметології та реабілітації, що спеціалізується на комплексному підході до краси та здоров’я. Наш центр у Києві пропонує інноваційні методики для відновлення після травм і операцій, а також естетичні процедури для підтримки молодості та здорового вигляду шкіри. Призма - медичний центр естетичної косметології та реабілітації використовує передові технології, що забезпечують високу ефективність і безпеку процедур. Відвідайте нас за адресою: Україна, 04070, місто Київ, вул. Сагайдачного, 25, або зателефонуйте за номерами: 044 425 1313, 067 411 13 13 для отримання консультацій. Детальніше на нашому сайті: https://prizma.ua/.

reginamay

Сообщение reginamay »

Для здорового та сяючого вигляду шкіри важливо дотримуватись кількох основних кроків: очищення, тонізація, зволоження та захист від сонця. Рекомендую використовувати ніжні очищувальні засоби на основі гелю або масла, що не пересушують шкіру. Для зволоження шукайте продукти з гіалуроновою кислотою або гліцерином. І не забувайте про SPF! Це основний крок для запобігання передчасному старінню.

Ответить