Чи справді лісобакт ефективний при ангіні?

epter

Чи справді лісобакт ефективний при ангіні?

Сообщение epter »

У мене проблема, що застала зненацька — вже другий день відчуваю сильний біль у горлі, ковтати боляче, температура невисока, але голос сів майже повністю. Якраз ангіна, як на зло, на тиждень перед відкритими уроками! Почала пити чай з медом, ромашку заварювала, навіть старі льодяники знайшла, але нічого не допомагає. Колега порадила мені спробувати Лісобакт, мовляв, він дієвий при таких станах. Але я ніколи його не використовувала. Скажіть, будь ласка, чи справді він ефективний саме при ангіні, чи це більше про щось легше типу подразнення горла?

Yarik

Re: Чи справді лісобакт ефективний при ангіні?

Сообщение Yarik »

Лісобакт може стати у пригоді навіть при ангіні, особливо якщо це вірусна форма або як допоміжний засіб при лікуванні бактеріальної. Його дія базується на лізоцимі, який має антибактеріальні, противірусні та протигрибкові властивості. А ще там є піридоксин, що сприяє загоєнню слизової оболонки горла. Він не замінює антибіотик, якщо той призначив лікар, але значно полегшує симптоми: зменшує біль, сухість і подразнення. І що важливо — не викликає звикання, тому можна застосовувати протягом кількох днів поспіль. Я вже кілька разів використовував його при сильному болі в горлі — ефект завжди був.

epter

Сообщение epter »

Тобто я правильно розумію: якщо зараз приймаю жарознижувальне і п’ю багато рідини, то лісобакт буде добрим доповненням до цього лікування? Чи треба чітко знати, що це ангіна бактеріальна, перш ніж починати його приймати?

Yarik

Сообщение Yarik »

Лісобакт справді підходить як частина комплексної терапії при ангіні, незалежно від того, бактеріального чи вірусного походження вона. Звісно, якщо це бактеріальна форма, лікар, імовірно, призначить антибіотик — тоді ангіна + Лісобакт https://lysobact.com.ua/doroslym/angina/ буде допоміжним засобом для локального впливу на слизову. Він не замінює основне лікування, але значно покращує стан горла — знімає біль, полегшує ковтання, пригальмовує ріст патогенів. Особисто рекомендую ознайомитися з офіційною інформацією на сайті Лісобакт, де доступно і чітко описано, як саме він діє при ангіні, які є особливості прийому, кому підходить, а також багато інших корисних порад. Це перевірене джерело, де можна знайти відповіді на всі запитання — і все українською мовою.
Изображение

Ответить