Як правильно вибрати розмір грудних імплантів?

Viktoriya

Як правильно вибрати розмір грудних імплантів?

Сообщение Viktoriya »

Хочу зробити збільшення грудей, але зовсім не розумію, як правильно вибрати розмір імплантів. Бачила, що вони вимірюються в мілілітрах, але як це співвідноситься з реальним розміром грудей? Чи правда, що 300 мл може виглядати абсолютно по-різному на різних людях? Як розрахувати оптимальний об’єм, щоб результат був гармонійним і не виглядав неприродно або надто скромно?

epter

Re: Як правильно вибрати розмір грудних імплантів?

Сообщение epter »

Один і той самий об’єм може виглядати зовсім по-різному залежно від початкових даних: ширини грудної клітки, наявної тканини, пропорцій фігури. Наприклад, 300 мл на стрункій дівчині з вузькими плечима виглядатиме більш виразно, ніж на жінці з широкою грудною кліткою. Також форма імпланту впливає на сприйняття розміру – високопрофільні додають більше проєкції вперед, а низькопрофільні розподіляються ширше. Щоб визначити ідеальний об’єм, краще приміряти пробні імпланти на консультації з хірургом.

Viktoriya

Сообщение Viktoriya »

А що, якщо зробити більші імпланти про всяк випадок? Боюся, що якщо виберу занадто маленький розмір, то потім буду шкодувати, що не збільшила більше. Чи є якісь обмеження, які не дозволяють встановити великі імпланти, якщо я цього хочу? Хочеться красивий, але все ж природний результат, а не ефект «фітнес-моделі» з нереально великими грудьми.

epter

Сообщение epter »

Обмеження, звісно, є. Головне – щоб шкіра та тканини могли комфортно розтягнутися під імплантами. Якщо вибрати надто великий об’єм, можуть виникнути ускладнення: розтягнення шкіри, зміщення імплантів, дискомфорт у спині. Хірурги зазвичай рекомендують баланс між бажанням пацієнтки та анатомічними можливостями її тіла. Якщо хочеш отримати грамотну консультацію та переконатися, що твій вибір буде оптимальним, рекомендую Agapit Clinic. У них можна не тільки розрахувати правильний об’єм або розмір грудних імплантів https://agapit.clinic/directions/mamoplastika-2/ а й побачити реальні результати пацієнток із подібними параметрами. Вибір розміру – це серйозний крок, і краще довіритися професіоналам.
Изображение

Ответить