Як привести шкіру рук у порядок?
Як привести шкіру рук у порядок?
Почалась зима. І однієї із перших на це у мене відреагували руки. Шкіра стала дуже суха, навіть ципки з'явилися. Підкажіть, що робити, та як привести шкіру рук у порядок? Ніякі креми поки не допомагають, пробувала і дешеві, і дорожчі. Може, є якісь домашні засоби чи щось особливе? Заздалегідь дякую!
Re: Як привести шкіру рук у порядок?
У мене та сама проблема була минулої зими. Раджу почати з олій. Наприклад, кокосова або мигдалева дуже добре працюють. Просто змащуй руки на ніч, надягай бавовняні рукавички, і вже через кілька днів помітиш результат. Також важливо уникати агресивного мила, краще брати щось із зволожуючим ефектом.
А я рятуюся іншими способами. Раз на тиждень роблю маску для рук із меду та оливкової олії, це допомагає зволожити та загоїти дрібні тріщинки. Ще дуже добре працюють креми з ланоліном або гліцерином у складі. Вони захищають шкіру, особливо якщо ти багато часу проводиш на вулиці.
Знаєте, я колись теж страждав від таких проблем, але знайшов для себе ідеальний набір косметики для догляду https://beauty-prof.com/ua-nabory-kosmetiki-po-uhodu/ за руками. Він включає зволожуючий крем, скраб для рук і спеціальну маску. Скраб м'яко видаляє сухі ділянки, крем насичує шкіру вологою, а маска глибоко живить. Хочу сказати, що це дійсно порятунок для шкіри в холодний сезон. Ще один плюс — ці засоби на основі натуральних компонентів, тому не боюся алергії.

О, ну тут проблем не мало. Косметики сейчас уйма огромная, куча всяких брендов и всего такого. Кремов - хоть отбавляй.
Сейчас в продаже множество различных средств и косметики, но я вам рекомендую попробовать белую глину, или желтую