Як правильно робити ринопластику?

vorog50

Як правильно робити ринопластику?

Сообщение vorog50 »

Мені цікаво, в чому різниця між ринопластикою і риносептопластикою? Я планую зробити операцію, але не зовсім розумію, яка з них підходить для моєї ситуації. І де краще зробити цю операцію.

Yarik

Re: Як правильно робити ринопластику?

Сообщение Yarik »

Якщо говорити простими словами, то ринопластика — це операція по зміні форми носа, а риносептопластика одночасно коригує форму і відновлює прохідність носових ходів, якщо є проблеми з диханням. Тобто, риносептопластика не лише естетична, але й функціональна операція, і в результаті ти отримуєш не тільки красивий носик, а й покращену прохідність носових шляхів.

epter

Сообщение epter »

Взагалі, ринопластика може бути частиною риносептопластики, але не навпаки. Тому якщо у тебе є проблеми з диханням, краще одразу звертатися до лікаря, щоб зробити обидві корекції. Я знаю випадки, коли люди просто змінювали форму носа, а потім виникали ускладнення з диханням, тому важливо обрати правильну процедуру.

Viktoriya

Сообщение Viktoriya »

epter писал(а):
03 дек 2024, 11:35
Взагалі, ринопластика може бути частиною риносептопластики, але не навпаки. Тому якщо у тебе є проблеми з диханням, краще одразу звертатися до лікаря, щоб зробити обидві корекції. Я знаю випадки, коли люди просто змінювали форму носа, а потім виникали ускладнення з диханням, тому важливо обрати правильну процедуру.
У мене була проблема з диханням через перекриті носові проходи, я звернулась в клініку пластичної хірургії https://truebeauty.com.ua/ і лікар порадив зробити саме риносептопластику. Операція пройшла дуже добре, і я отримала не тільки естетичний результат, а й поліпшення дихання. Мене дуже вразило, як в клініці приділяють увагу кожному етапу операції — від консультації до післяопераційного догляду.
Після операції я відчувала себе дуже комфортно, і підтримка лікарів була на високому рівні. Всі мої питання швидко вирішували, і я дуже задоволена результатом. Тому якщо ти думаєш про риносептопластику, рекомендую звернутися саме сюди.
Изображение

yulichkaa

Сообщение yulichkaa »

Супер

miyaxej

Сообщение miyaxej »

4

Ответить