Що подарувати племіннику?
Що подарувати племіннику?
У племінника через тиждень день народження, а я вже третій день голову ламаю, що йому подарувати. Йому виповнюється 6, дуже активний, допитливий, але одночасно швидко втрачає інтерес до речей. Минулого року купила йому якийсь модний робот — погрався два дні, а потім кинув у куток. Хочеться щось і цікаве, і корисне, не просто чергову іграшку «аби було». Можливо, хтось стикався з подібним віком — порадьте, що дійсно зайде дитині, яка любить і машинки, і трошки LEGO, і бігати-плигати? Дуже вдячна за всі ідеї
Re: Що подарувати племіннику?
У мене хресник того ж віку, теж вічно в русі. Я нещодавно йому купив трасу Hot Wheels — ото був успіх! Гоночки, петлі, машинки — усе летить по кімнаті, і він у повному захваті. Там є різні варіанти — можна обирати за складністю й ціною. Плюс — можна потім докуповувати деталі й розширювати трасу. Така штука точно не на два дні, бо дитина грається, експериментує, сам вигадує нові траєкторії. Якщо малий любить машинки і трохи конструктора — це прям в десятку! Я теж до останнього сумнівався, а тепер радий, що вгадав!
Я свому племіннику на 7 років купив набір для дослідів — от це було відкриття. Він у мене такий «все хочу знати», так що ці баночки, трубочки, експерименти з водою — якраз те, що треба. Є набори з абсолютно безпечними штуками, все під наглядом дорослих, але виглядає, ніби він справжній учений. І цікаво, і вчиться. А ще дуже зайшли пазли — але не прості, а 3D, з динозаврами. Він їх складав із татом, сиділи годинами разом. То не просто подарунок, а ще й привід для спілкування з дорослими. Головне — знати, що саме його захоплює.
Хочу поділитися досвідом — неодноразово виручав інтернет-магазин Чудо Острів https://chudo-ostriv.com.ua/ , коли потрібно було купити подарунок для племінника чи сина. Там реально величезний вибір — можна знайти все: від машинок і наборів LEGO до інтерактивних ігор, творчих наборів і навіть м’яких іграшок. Що зручно — є фільтри за віком, ціною, брендом, типом іграшки. За кілька хвилин можна знайти щось класне, навіть якщо сам не дуже орієнтуєшся в дитячих «трендах».
Я нещодавно замовляв там набір Hot Wheels із треком і машинками — приїхало вже на наступний день, гарно упаковане, усе ціле. Племінник стрибав від радості, а я видихнув — бо не довелося бігати по ТЦ в пошуках чогось «вау». До цього купував набір LEGO City — теж чудово зайшов. Плюс — на сайті часто бувають знижки, акції, подарункові сертифікати.
Справді рекомендую, якщо хочеш зекономити час і нерви — і при цьому зробити справжній сюрприз дитині.

Я нещодавно замовляв там набір Hot Wheels із треком і машинками — приїхало вже на наступний день, гарно упаковане, усе ціле. Племінник стрибав від радості, а я видихнув — бо не довелося бігати по ТЦ в пошуках чогось «вау». До цього купував набір LEGO City — теж чудово зайшов. Плюс — на сайті часто бувають знижки, акції, подарункові сертифікати.
Справді рекомендую, якщо хочеш зекономити час і нерви — і при цьому зробити справжній сюрприз дитині.

Дякую всім за поради — трасу Hot Wheels і набір для дослідів вже взяла собі на замітку! Але ще одна ідея мене надихнула: зараз літо, тепло, і я подумала — а може, подарувати щось, що дозволить племіннику більше часу проводити надворі? Наприклад, надувний басейн https://bt.rozetka.com.ua/ua/basseyny/c3700571/vid-242938=naduvnie/
Для активної дитини це супер — і побігати, і поплескатись, і охолодитись у спеку. Є моделі, які підходять навіть для маленького двору або дачі. Діти їх просто обожнюють. А якщо ще й додати водяні іграшки або м’ячики — то точно буде розвага надовго.
Для активної дитини це супер — і побігати, і поплескатись, і охолодитись у спеку. Є моделі, які підходять навіть для маленького двору або дачі. Діти їх просто обожнюють. А якщо ще й додати водяні іграшки або м’ячики — то точно буде розвага надовго.
Привіт! Я б порадила LEGO з темою машинок чи роботів — хлопцям цього віку зазвичай подобається. Ще класно взяти щось для активних ігор на вулиці, наприклад м’яч або скакалку. Можна також інтерактивну книжку або набір для простих експериментів — щоб цікаво було і головою порадіти, і побігати. Головне — щоб було весело і можна було по-різному гратися. Успіхів із подарунком!